2109344072 ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ 59, Νέα Σμύρνη a.rallis@hotmail.com
hero image

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ | ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗ
Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Μεταλλικές Ντουλάπες


 

Η οικογενειακή επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ Α. ΡΑΛΛΗΣ έχει την έδρα της στη Νέα Σμύρνη Αττικής και δραστηριοποιείται για πάνω από 2 δεκαετίες στον τομέα της εξωτερικής σκίασης παντός τύπου. Δημιουργούμε κατασκευές για κάθε απαίτηση χώρου προστατεύοντάς σας από τα καιρικά φαινόμενα. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες, πέργκολες και συστήματα ειδικής σκίασης, προτείνοντάς σας τις πιο έξυπνες και οικονομικές λύσεις.
Η συνεργασία μας με γνωστές εταιρείες στον τομέα της σκίασης, των υφασμάτων και των αυτοματισμών αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υλικών και μηχανισμών που χρησιμοποιούμε. Η τεχνογνωσία μας και ο επαγγελματισμός μας, έρχονται να συμπληρώσουν τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας και μια ακόμα εγγύηση σε ό,τι αφορά την ποιότητα των εργασιών μας.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
 Με μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις κατά περίπτωση. 
Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.